UP2D8

Ben je een gadgetfreak, hou je van de nieuwste innovaties of wil je meer weten over de nieuwste hebbedingetjes? Dat kan op het youtube kanaal UP2D8. Gastheer Samir Korbi neemt iedere week de nieuwste trends en ontwikkelingen op het vlak van technologische hoogstandjes onder de loep. Hij doet dat op zijn eigenzinnige en vlotte manier en met het nodige enthousiasme. Zo ontdek je al snel welke nieuwigheden echt iets voor jou zijn. Hieronder alvast een portret van wie Samir precies is. (Lees meer onder het filmpje)

Verwacht je bij UP2D8 niet aan saaie bedoeningen want dat is het allesbehalve. De filmpjes zitten vol met humor, coole montages en special guests. Naast het youtube-kanaal kan je UP2D8 ook vinden op verschillende social media. Kijk hieronder voor de facebook, instagram en twitter pagina van Samir.

Youtube kanaal Samir Korbi
Ga naar het Youtube kanaal van UP2D8

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.