Mediatip (22 augustus 2020)

Ava Max

Ook deze week blijven we voor onze mediatip in de muzikale sfeer. Ava Max rijgt de ene na de andere hit aan elkaar. Het succesverhaal begon met het aanstekelijke ‘Sweet But Psycho’ die zowat overal ter wereld op nummer 1 stond. Daarna volgden nog de hitsingles ‘So Am I’ en ‘Kings & Queens’ die op dit moment hoge toppen scheert in de ultratop 50. Ondertussen staat alweer een nieuwe single klaar om de hitlijsten te bestormen getiteld: Who’s Laughing Now‘. Zeker en vast een waardige opvolger voor haar eerder hits en dus een hit in wording.

Ontdek de nieuwe mediatip hieronder.
Videoclip ‘Who’s Laughing Now’ van Ava Max.

Heaven & Hell

Het aankomende studioalbum van Ava Max met de titel “Heaven & Hell” verschijnt op 18 september van dit jaar. In totaal staan 15 tracks op het debuutalbum van de zangeres. Daarvan zijn er al zeker 5 die een grote hit werden voor de Amerikaanse.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.