Mediatip (29 augustus 2020)

Tenet Logo

Na maanden zonder nieuwe releases in de bioscoop is het deze week dan eindelijk zover. Tenet is na anderhalve maand uitstel dan toch te zien in de bioscoop. De nieuwe film van Christopher Nolan is opnieuw een visueel spektakel. Nolan kennen we nog van topfilms als “The Dark Knight, Inception, Interstellar, Memento en The Prestige“. Nolan hield alle details van de film angstvallig geheim. Het verhaal gaat over internationale spionage. Het personage van John David Washington (zoon van Denzel Washington) is een CIA agent die gerekruteerd wordt door een organisatie genaamd “Tenet”. Hij neemt deel aan een opdracht die zich over de hele wereld, en niet in de werkelijke tijd afspeelt.

Ontdek de trailer van de nieuwe mediatip hieronder.

Coronacrisis

Tenet is tot nu toe de enige grote hollywood productie die in de zomer van 2020 wordt uitgebracht. De merendeel van de geplande blockbusters voor dit jaar wordt op zijn minst een jaartje verschoven naar 2021 door de coronacrisis.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.