Mediatip (12 september 2020)

Hoofdrolspeelster Dafne Keen

His Dark Materials werd door HBO de opvolger voor Game Of Thrones genoemd. Je hoeft je echter niet aan bloederige of naakte taferelen te verwachten want de reeks kreeg het 12+ label in de kijkwijzer mee. Als je fan bent van avontuur en fantasy zit je zeker goed met deze topreeks. Dankzij de DVD en blu-ray uitgave van ‘His Dark Materials’ kan je de reeks nu ontdekken, of opnieuw in je huiskamer beleven. In de hoofdrollen zie je Dafne Keen (Logan), James Cosmo (Game Of Thrones) en Andrew Scott (1917).

Trailer van “His Dark Materials”.

boekverfilming

De serie is gebaseerd op de boeken van Philip Pullman. Daarin wordt een alternatieve wereld geschetst waarin mensen vergezeld worden van een zogenaamde Daemon. Die laatstgenoemde zijn dieren die met hun menselijke variant zijn verbonden. Daardoor kan de ene niet in leven blijven zonder de andere. In 2007 werd één van de boeken van Pullman in die reeks al eens verfilmd onder de naam “The Golden Compass”. Daarin speelden Nicole Kidman, Daniël Craig en Eva Green de hoofdrollen.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.