Mediatip (19 september 2020)

Ashe tijdens een concert

De laatste maanden regent het comebacks in de showbizz. Naast Pharrell Williams & Jay Z, Jason Derulo, Milow, Kylie Minogue en Steps hebben ook Evanescence en Christina Aguilera een nieuwe single uitgebracht (klik op de naam van de artiest als je hun nieuwe single wilt beluisteren). Toch vonden we naast al die comebacks en gevestigde waarden ook een artieste die haar debuut dit jaar gemaakt heeft en het zeker kan maken in de muziekwereld. Ze heet Ashe en ging al mee op tournee met ‘The Chainsmokers’. Haar eerste single als soloartieste kreeg de titel ‘Save Myself’ mee.

Videoclip: ‘Save Myself’ van Ashe

Netflix

Ashe schrijft zelf ook tekst en muziek. Als songwriter werkte ze ook al mee aan enkele nummers voor Demi Lovato. Vorig jaar kreeg de 27 jarige Amerikaanse meer bekendheid in eigen land door het nummer ‘Moral Of The Story’. Het lied werd gebruikt in de Netflix film “To All The Boys: PS. I Still Love You”. Het is duidelijk dat we haar beter in de gaten houden want we zullen zeker nog veel horen van haar de komende jaren.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.