Mediatip (26 september 2020)

Efteling Sprookjesboom

Efteling: Familiekookboek (kookboek)

Vandaag verschijnt het Efteling familiekookboek. Het kookboek is zo opgesteld dat kinderen gemakkelijk zelf alle recepten kunnen maken. In totaal vind je 96 pagina’s in het kookboek waar je speciale recepten kan uitproberen die geïnspireerd zijn op de attracties en sprookjes van het themapark uit Kaatsheuvel.

Promofilmpje van ‘De Efteling 2020’

Bol.com

Het kookboek, die speciaal voor kinderen is ontworpen, vind je uiteraard in de Efteling shops in het pretpark zelf. Toch hoef je niet ver te rijden om van het gloednieuwe boek te genieten. Meer zelfs: je hoeft de deur zelfs niet uit. Je kan het ook gewoon bestellen via de Nederlandse webshop ‘bol.com‘.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.