Mediatip (3 oktober 2020)

Bon Jovi

BON JOVI: 2020 (muziekalbum)

Na 4 jaar zijn de rockers van Bon Jovi helemaal terug met een gloednieuw album. We hoorden al even niks meer van de band rond leadzanger Jon Bon Jovi, maar daar komt met het album met de titel 2020 dus nu verandering in. Op de plaat vind je tien gloednieuwe nummers waarvan Do What You Can de eerste single is geworden. Wil je de nummers eens beluisteren? Dan kan je de tracklist vinden op itunes, waar de plaat overigens beschikbaar is voor download of beluister het volledige album op spotify.

videoclip: Do What You Can van Bon Jovi

Runaway

Het succesverhaal begon in het fantastische jaar 1984 waar de groep onmiddellijk in hun thuisland een grote hit wist te scoren met hun debuutsingle Runaway. Daarna ging het razendsnel voor de band. De rockgroep scoorde de ene na de andere grote hit, en het succes speelde zich niet langer alleen in hun thuisland af. Al snel veroverde de band de hele wereld met de nummer 1 rockhits Livin On A Prayer, You Give Love A Bad Name, It’s My Life en de powerballad Always. Ondertussen staat de band al meer dan 35 jaar op de planken en vond de groep het dus hoog tijd opnieuw iets van zich te laten horen. Dat is ook weer opmerkelijk te noemen omdat er dit jaar al heel wat artiesten hun albumrelease uitstelden vanwege de coronacrisis.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.