Mediatip (10 oktober 2020)

Mr. Bean

Mr Bean Collectie (DVD box set)

Wie kent het typetje van de Engelse komiek en acteur Rowan Atkinson nu niet? De onhandige Bean is ondertussen al goed voor tientallen uren kijkplezier. Ondertussen is het alweer 30 jaar geleden dat iedereen het personage leerde kennen. Om dat nu te vieren is deze box set op de markt gebracht. In de DVD set vind je maar liefst 6 schijfjes met al het beste materiaal van het grappige personage. Naast de volledige TV-serie vind je ook de twee langspeelfilms Bean: The Ultimate Disaster Movie en Mr. Bean’s Holiday terug op de DVD’s. Een must have voor iedereen die graag lacht, met andere woorden een must have voor iedereen! Hieronder nog eens de trailer van de eerste Bean film uit 1997 als voorsmaakje.

Trailer: Bean (1997)

Johnny English

Na Mr. Bean kwam Atkinson met een nieuw personage op de proppen. Hij speelde Mr. Bean voor de laatste keer in de tweede langspeelfilm omdat hij naar eigen zeggen een hekel had gekregen aan het personage. Het nieuwe personage was een persiflage op James Bond en kreeg de geweldige naam Johnny English. Ook deze bioscoopfilms werden een groot succes. Ondertussen zijn er al drie films van de 007 parodie. De eerste film kwam in de zalen in 2003, de tweede kreeg de titel Johnny English Reborn in 2011 en de voorlopig laatste film in de reeks werd uitgebracht in 2018 met als titel Johnny English Strikes Again.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.