Mediatip (17 oktober 2020)

Demi Lovato tijdens optreden

Commander In Chief van Demi Lovato

In 2007 bracht zangeres P!nk een single uit met de titel Dear Mr. President en haalde zo uit naar toenmalig president George W. Bush. Dat doet Lovato nu ook met een eigen protestlied getiteld Commander In Chief. Deze keer gaat het lied in tegen het beleid die president Donald Trump voerde de afgelopen 4 jaar in de Verenigde Staten. Ze haalt vooral uit naar Trump omdat hij volgens haar de mensen in armoede aan hun lot overlaten. Lovato kwam afgelopen jaren vooral in het nieuws door haar eetstoornis en druggebruik. Daardoor belandde ze twee jaar geleden zelfs in het ziekenhuis na een overdosis. Ondertussen gaat het terug beter met de zangeres waardoor ze dit jaar maar liefst 6 nummers uitbracht. De meest recente zou wel eens de grootste hit kunnen worden voor haar…

Videoclip: Commander In Chief van Demi Lovato

Frozen

De zangeres kreeg grote bekendheid als zangeres toen ze de soundtrack van de film Frozen in 2013 mocht inzingen. Let It Go werd een gigantische hit. Daarna werd het even stil in België rond de zangeres. Enkele jaren later scoorde ze, vooral aan de zijde van andere artiesten nog enkele grote hits. Daarvan zijn Échame La Culpa met Luis Fonsi, Solo met Clean Bandit en Ok Not To Be Ok met Marshmello. Naast zangeres staat ze ook bekend als actrice. Vooral door de Disney film Camp Rock werd ze vooral bekend bij het jonge publiek. Verder speelt ze ook nog enkele instrumenten waarvan gitaar en piano de belangrijkste zijn.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.