Mediatip (24 oktober 2020)

Maxi Jazz van Faithless tijdens een optreden

FAITHLESS – ALL BLESSED (muziekalbum)

Na meer dan 10 jaar zijn Maxi Jazz, Sister Bliss en Rollo helemaal terug met een gloednieuw album. De plaat kreeg de naam All Blessed en de eerste single is ondertussen ook al een feit. Die is getiteld Synthesizer en werd opgenomen met Nathan Ball. De nieuwe muziekvideo voor de single werd ondertussen ook al gelanceerd en kan je hieronder bekijken. Ook voor enkele andere nummers op het album werd samengewerkt met andere artiesten. Voor Poetry en Gains werd Suli Breaks ingeschakeld. GAIKA en Jazzie B werkten respectievelijk mee aan de nummers My Town en Innadance. De tracklist vind je uiteraard op alle streamingdiensten terug en het album kan ook gedownload worden via de itunes store.

Videoclip: Synthesizer van Faithless

Salva Mea

Alles begon in 1995 voor Faithless met hun eerste bescheiden hit Salva Mea. Daarna kwam alles in een stroomversnelling voor de dance-groep met Insomnia (1996) die ondertussen een klassieker in zijn genre is geworden. Naast Insomnia zijn ook God Is a DJ uit 1998 en We Come One uit 2001 grote hits geworden. Hun laatste wapenfeit dateerde ondertussen alweer van 2010 waarna de groep enkel in 2015 een nieuwe versie van Insomnia uitbracht.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.