Mediatip (31 oktober 2020)

TV afstandsbediening en scherm

NIEUW VANAF 2 NOVEMBER OP TV (één, vtm en vier)

In de herfstvakantie zijn er traditioneel weer heel wat nieuwigheden te zien op het kleine scherm. Op één kan je vanaf dinsdag terecht bij Eric Goens voor een nieuw seizoen van Het Huis en is Philippe Geubels terug met een gloednieuwe show Geubels en De Hollanders op donderdag. Vier heeft ook zijn sterkhouders om in te zetten vanaf volgende week. Zo is Ooit Vrij terug en mag er weer volop gebakken worden met Wim Opbrouck als gastheer in Bake Off Vlaanderen. Op vtm is er volgende week vrijdag de finale van The Masked Singer (zie filmpje). Dinsdagavond doet Dina Tersago het dan weer samen met Andy Peelman. De twee proberen uit te vissen welke dingen feit en vooral welke fabel zijn in Ze Zeggen Dat. Dat doen ze uiteraard door zelf op onderzoek uit te gaan en proefondervindelijk onderzoek te doen.

Suikerspin ontmaskerd in The Masked Singer!

Topfacts Media Awards

The Masked Singer werd voor onze eigen Topfacts Media Awards genomineerd in de categorie TV Show van het jaar. Vanaf 1 november kan je stemmen op je favorieten via onze website. In totaal zijn er 14 categorieën met telkens 5 genomineerden per categorie. Daarnaast kunnen ook kinderen onder 12 jaar hun stem uitbrengen op de Topfacts Kids Awards. De stemming loopt van 1 november tot en met 26 december 2020. Daarenboven kan je tal van leuke prijzen winnen als je je stem uitbrengt.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.