Mediatip (7 november 2020)

Samson en Marie logo

SAMSON & MARIE – DVD VOLUME 1

Tijdens de Kerstvakantie van 2019 werd duidelijk dat Marie Verhulst, dochter van Gertje, het nieuwe baasje zou worden van de sprekende hond. Ondertussen zijn we bijna een jaar verder en is er al een eerste seizoen van Samson en Marie met voorlopig 45 afleveringen. Voor de fans van het duo is er sinds vandaag een DVD te verkrijgen met de eerste 20 afleveringen van Samson en Marie. Ook vertrouwde gezichten keren helemaal terug waaronder Walter De Donder als burgemeester, Koen Crucke als Alberto en Walter Baele als Eugene Van Leemhuyzen.

De Samsonrock van Samson & Marie

Berend Brokkepap

Dat Marie haar vader Gert Verhulst vervangt weet iedereen waarschijnlijk wel. Maar ook Samson kende enkele ‘stemverwisselingen’. Danny Verbiest was de allereerste en dus de originele stem van Samson. Hij deed dat van 1989 tot 2005. Van 2005 tot 2013 werd Peter Thyssen de opvolger van Verbiest. Sinds 2013 verzorgd Dirk Bosschaert de stem van de populairste hond van België. Die laatste kennen vele kinderen waarschijnlijk ook als Berend Brokkepap in Piet Piraat.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.