Mediatip (14 november 2020)

AC/DC

AC/DC – POWER UP

Na meer dan 5 jaar zijn de Australische rockers van AC/DC helemaal terug. Hun gloednieuwe album heet Power Up en dat dekt de lading volledig. Op het album vind je twaalf gloednieuwe nummers met als eerste single het nummer Shot In The Dark. Daarnaast vind je er de typische stijl van AC/DC en het kenmerkende stemgeluid van zanger Brian Johnson. Die laatstgenoemde moest voor de vorige tournee Rock Or Bust in 2016 verstek geven wegens ernstige gehoorschade. Voor de opnames van het nieuwe album van de hardrockgroep is hij dus helemaal terug. De plaat zelf is misschien niet hun allerbeste album, maar zeker en vast de moeite waard voor alle fans van de band en alle headbangers onder ons. Of, en wanneer, er een tour zal komen is nog onduidelijk wegens de coronacrisis. Je kan Power Up op CD verkrijgen of downloaden via itunes. Je kan het ook volledig beluisteren via verschillende streamingdiensten.

Videoclip van Shot In The Dark

Bordspel

De band stond in 1990 met hun grootste succes in de hitlijsten tot nu toe: Thunderstruck. Ook in de eindejaarslijsten staat het nummer steevast tussen nog enkele andere nummers hoog genoteerd. Andere bekende hits van de groep zijn Whole Lotta Rosie, Highway To Hell en Back In Black. Fans kunnen tegenwoordig zelfs een gepersonaliseerd bordspel in huis halen van de band: Monopoly AC/DC.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.