Mediatip (21 november 2020)

Thermomix

CLAUDIA ALLEMEERSCH – THERMOMIX GEZOND

Claudia Allemeersch werd in 2009 de allereerste winnares van het VTM programma: Beste Hobbykok van Vlaanderen. Een titel die ze dubbel en dik verdiende. Ondertussen bracht ze al verschillende succesvolle kookboeken op de markt waarbij ze verschillende facetten van het koken aantoont en de gemiddelde Vlaming op weg helpt met leuke en inspirerende recepten. Deze week bracht ze haar nieuwste werk uit: Thermomix gezond. Na Thermomix 365 is het nu de beurt aan de gezonde variant. Wil je lekker koken met een thermomix maar het toch wat gezond houden? Dan is dit een must-have.

Recept van Claudia Allemeersch

Feest

De meeste boeken van Claudia Allemeersch komen rond de feestdagen uit. Daarom zijn haar kookboeken ideaal als cadeau maar dienen zeker ook als inspiratie om op de feestdagen een fantastisch diner voor je gasten klaar te maken. Ook dit jaar is dat dus niet anders. Alhoewel we niet zeker weten of we de feestdagen met familie of vrienden zullen kunnen vieren is het wel nog altijd een leuk cadeau. Het is natuurlijk ook altijd leuk om iets lekkers voor jezelf en je gezin klaar te maken in deze donkere tijd. De boeken staan sowieso garant voor een feest op je bord.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.