Mediatip (28 november 2020)

Muzikant

JOHN K – PARACHUTE

John K is een naam die bij ons nog niet veel belletjes doet rinkelen. Dat is ook niet verwonderlijk want de man scoorde in Europa nog geen enkele hit. Zijn debuut maakte hij in 2017 met het nummer Runnin’. Vorig jaar scoorde hij zijn eerste grote hit in de Verenigde Staten met If We Never Met. Zijn ticket om de rest van de wereld te veroveren zou hij wel eens kunnen krijgen via zijn nieuwe single Parachute. Naast het nummer zelf is ook de muziekvideo van de gloednieuwe single opmerkelijk te noemen. Die werd in één take opgenomen en doet ook wel wat denken aan de muziekvideo van The Verve’s Bittersweet Symphony.

Videoclip van Parachute

Toekomstige hits?

Niet alleen John K bracht onlangs een nieuwe single uit. Er zijn nog enkele artiesten die nieuw werk uitbrachten en bij ons nog relatief onbekend zijn. Marina is bijvoorbeeld een Britse zangeres met Griekse roots die een behoorlijk opmerkelijke nieuwe single op de wereld heeft losgelaten. Die is getiteld Man’s World. In het lied zijn het de mannen die ervan langs krijgen. Zo doet de tekst van het lied uitschijnen dat alle ellende de schuld is van het mannelijke geslacht. Naast Marina’s opvallende nieuwigheid is er ook What Was In That Glass van Aronchupa & Little Sis Nora. Ook hier opnieuw een wat vreemde eend in de bijt. Al ligt dat deze keer niet aan het nummer maar eerder aan de merkwaardige videoclip. Hier kan je de gecensureerde versie bekijken. Tot slot hebben ook de jongens van BTS de opvolger van Dynamite klaar. Die opvolger heet Life Goes On. De tijd zal uitwijzen of dit ook bij ons grote hits worden.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.