Topfacts Toplist (5 december 2020)

Speelgoed blokken (play)

Tofste speelgoed die pas in 2021 in de winkelrekken te vinden is.

Sinterklaas is in het land en dus krijgen alle kinderen terug leuk speelgoed. Maar wat worden de trends van volgend jaar op het vlak van speelgoed? Dat is zoals ieder jaar moeilijk te voorspellen. Toch proberen we vandaag al even vooruit te kijken naar wat 2021 te bieden heeft. Alle bekende merken brengen ieder jaar op verschillende beurzen hun paradepaardjes naar voor. Aangezien er honderden nieuwe producten per jaar op de markt komen is er dus een serieuze selectie moeten gebeuren. Hieronder alvast iets die je in België wel al in de winkels kan vinden: Lego Art. Het nieuwste pronkstuk van Lego zorgt ervoor dat iedereen kunstenaar kan worden. Daarnaast willen ook Play Doh en Nerf de markt volgend jaar opnieuw veroveren. Respectievelijk vind je dan de Slime Superstretch en de Laser Ops Pro in de rekken. Ook voor de allerkleinsten zijn er leuke nieuwigheden waaronder Rollin Rovee en Whatsitsface. Onder het filmpje vind je de tien toppers waar je het meest naar uit kan kijken.

Lego art

10 maal het tofste speelgoed die volgend jaar verkrijgbaar is.

  1. Crazy Cart
  2. Crazy Forts
  3. Drone Home
  4. Go Go Bird
  5. Kid Trax Rideamals
  6. Paper Flower Science Kit
  7. Robo Kombat Balloon Puncher
  8. Scoot Duo
  9. Squeakee Balloon Dog
  10. Turbo Bot

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.