Mediatip (12 december 2020)

Roxette

ROXETTE – BAG OF TRIX

Op 9 december 2019 overleed de Zweedse zangeres Marie Fredriksson aan de gevolgen van een hersentumor op 61 jarige leeftijd. De zangeres is vooral bekend als zangeres van Roxette. Precies één jaar later brengt Per Gessle een nieuwe CD box uit met verschillende nummers die niet eerder werden uitgebracht en live versies van hun bekende hits. Als extraatje staan ook enkele nieuwe nummers waarvan Let Your Heart Dance With Me de nieuwe single is. De videoclip van het nummer kan je hieronder bekijken. De videoclip en het lied zijn een eerbetoon aan de overleden zangeres. Vooral eind jaren 80 en begin jaren 90 scoorden ze enkele monsterhits. The Look, Joyride, It Must Have Been Love en Sleeping In My Car zijn enkele voorbeelden van die tophits. Een absolute aanrader dus voor fans van de band en rockliefhebbers.

Let your heart dance with me van Roxette

Genezen

De zangeres bracht in 2002 het verschrikkelijke nieuws naar buiten van haar ziekte. Drie jaar later werd de zangeres genezen verklaard waardoor ze opnieuw achter de microfoon kroop. Van 2010 tot 2015 ging het duo zelfs opnieuw op tournee. Maar in 2015 moest de zangeres opnieuw stoppen met optreden vanwege gezondheidsproblemen. Exact één jaar geleden verloor ze uiteindelijk de strijd tegen de vreselijke ziekte.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.