Mediatip (19 december 2020)

Prinses Elisabeth

BRIGITTE BALFOORT EN JOËLLE VANDEN HOUDEN – PRINSESSEN VAN BELGIË

Sinds enkele jaren is Prinses Elisabeth erg populair aan het worden in ons land en ver daarbuiten. Ze wordt binnen enkele jaren de eerste koningin van België. Dat op zich is al uniek in ons land maar ook de manier waarop ze opgroeide, haar manier van leven en haar (militaire) opleiding is niet bepaald doordeweeks te noemen. Aan de hand van dit boek kom je wat meer te weten hoe het leven van de Belgische prinsessen verloopt. De Royaltywatchers Balfoort en Vanden Houden hebben door middel van tal van interviews proberen te schetsen wat hun leven zo uniek maakt en hoe ze omgaan met hun ‘speciale’ leven in de schijnwerpers. Royalty fans van het eerste en laatste uur moeten dit boek dan ook in huis halen.

Radio 2 interview met Brigitte Balfoort

Populairste Belgische royals

Ook deze week gaan we in Best Of The Best opnieuw op zoek naar de beste in een bepaalde categorie. Deze week vragen we welke Belgische royal jij de coolste, leukste, tofste of meest spontane vindt. Met andere woorden, welke royal geniet je voorkeur? Laat het ons weten door jouw stem uit te brengen hieronder.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.