Mediatip (26 december 2020)

GRYFFIN & AUDREY MIKA – SAFE WITH ME

Om het bewogen jaar 2020 af te sluiten kijken we nog even wat de maand december in petto had op muzikaal vlak. Er zijn weer enkele pareltjes die we dolgraag aan jullie willen voorstellen. Zo is er sinds deze maand nieuw werk van Tones And I en Eminem en kerstsongs van Twenty One Pilots en Shawn Mendes & Camila Cabello .

Samenwerkingen

Er zijn ook enkele verrassende samenwerkingen van onder andere: Taylor Swift & Haim, Britney Spears & Backstreet Boys en ook Black Eyed Peas & Shakira slaan de handen in elkaar met Girl Like Me. Wij stellen ook heel graag een nieuwe naam aan je voor: Gryffin. Gryffin is een Amerikaanse DJ die met Safe With Me alvast de Amerikaanse hitlijsten bestormt. Europa kan en zal niet achterblijven. De vocals zijn van de Amerikaanse zangeres Audrey Mika. (hieronder vind je de videoclip van het nummer terug)

Videoclip: Safe With Me van Gryffin & Audrey Mika

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.