Topfacts Awards

Topfacts Awards

Topfacts Media & Kids Awards

Op 27 december werd eindelijk duidelijk wie de beste is van 2020 in de 14 categorieën dankzij de Media awards en de 8 categorieën van de Kids awards. Jullie brachten massaal jullie stem uit en het resultaat vind je terug op de topfacts awards pagina.

Duidelijk is echter wel dat bij de Media awards The Weeknd de overduidelijke winnaar werd. Hij won in de categorie “Hit van het jaar” en “Muziekvideo van het jaar” met respectievelijk Blinding Lights (zie hieronder) en In Your Eyes. Bij de kids was het duidelijk dat #Like Me nog altijd megapopulair is want zij wonnen ook in 2 categorieën. De belangrijkste prijs ging voor de Media awards naar het zorgpersoneel voor “Topper van het jaar”. De kids bleven het voor topper van het jaar ook terug zoeken bij #Like Me. Daar won actrice en zangeres Pommelien Thijs het net van youtube sensatie Celine Dept.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.