Mediatip (2 januari 2021)

Cyberpunk 2077

CYBERPUNK 2077

De hele gamingwereld heeft waarschijnlijk op dit moment gewacht. De release van Cyberpunk 2077. De game is voor zowat alle concoles , behalve voor de Nintendo Switch, beschikbaar. De game is een first person shooter game die ontwikkelt werd door CD Project RED.

Keanu Reeves

Cyberpunk 2077 gaat over een criminele stad met de naam Night City in 2077 waar het de bedoeling in is om vooral niet gepakt te worden voor de misdaden die je begaat. Je speelt het spel met V, die op zoek gaat in de stad naar een bepaald implantaat. Dat implantaat zou ervoor zorgen dat je onsterfelijk bent in de Cyberpunk wereld. Keanu Reeves sprak de stem in van één van de belangrijkste hoofdpersonages genaamd: Johnny Silverhand. Het universum van Cyberpunk is gigantisch. Er zijn tientallen games rond deze wereld. Enkele toppers zijn Deus Ex: Human Revolution, Watch Dogs: Legion, Gunpoint en Observer. Het begon allemaal met het allereerste spel in 1988: Cyberpunk 2013.

OPGELET: De beelden van de links zijn mogelijk niet geschikt voor kinderen jonger dan 16 jaar.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.