Mediatip (9 januari 2021)

The New Mutants (DVD en Blu-Ray)

Na X-Men Apocalypse en het uitstekende Logan, de laatste film met Hugh Jackman als The Wolverine, werd het wat onduidelijk wat er moest gebeuren met het X-Men universum. Tot er vorig jaar dan toch een nieuwe film rond de superhelden in de bioscoop te zien was: The New Mutants.

slechte ontvangst

De hoofdrollen worden vertolkt door Anya Taylor Joy (The Queen’s Gambit) en Maisie Williams (Game Of Thrones) bewonderen. Ondanks de populariteit van de 2 actrices kon de film de recensenten niet overtuigen. Het moet dan ook gezegd worden dat de film absoluut niet de beste uit de franchise is. Toch kunnen X-Men fans zich zeker anderhalf uur vermaken met deze film. Of er een vervolg komt op de film is door het matige succes nog niet duidelijk.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.