Mediatip (16 januari 2021)

Elvis Presley

Die Slow van Toen 9 (CD)

Nu Valentijn terug dichterbij komt worden we ook weer overstelpt in de winkels met allerlei cadeautips voor onze geliefden. Ook op muzikaal vlak is dat niet anders. Die Slow van Toen 9 brengt opnieuw een compilatie met de gouwe ouwe slows uit de 60’s en 70’s.

De CD reeks is vooral populair door de tracks die je erop vindt. Want de meeste van de hits die op de schijfjes te beluisteren zijn hoor je nooit meer op de radio en zijn ook moeilijk te vinden op compilatie CD’s. Zo kan je op deze 9de uitgave genieten van pareltjes van bijvoorbeeld Jerry Vale, Roy Black, Bobbe Vee, The New Four en Pupo.

Save The Last Dance For Me van The Righteous Brothers staat ook op de 2CD Box
Elvis Presley

Naast enkele onbekende namen staan er vooral veel toppers uit de jaren 60 op de 2CD box. Onder andere Engelbert Humperdinck , Brenda Lee, BZN, Claude François, Jackie Wilson, André Hazes en Elvis Presley vind je terug op de schijfjes. Je kan de muziek zowel terugvinden als dubbele CD box, maar ook als download. Ook de vorige uitgaves van Die Slow van Toen kan je nog terugvinden.

Wil je 24/7 genieten van deze, en veel meer muziek en vergeten klassiekers uit de jaren 60, 70 en 80? Beluister dan Radio FM Gold via 106.9 FM (regio Meulebeke), of 105.6 FM (regio Izegem), via DAB+ of via de website van FM Gold.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.