Mediatip (23 januari 2021)

Hitman III (game)

Ondertussen zitten we al aan game nummer 3 in de Hitman serie. Voor velen is dit nog altijd het beste stealthgame allertijden, en met deze nieuwe Hitman III zal IO Interactive die positie op zijn minst kunnen behouden.

De adembenemende graphics die het Deense bedrijf liet zien in de trailer, spreken al voor zich. Dit wordt sowieso één van dé games van 2021. Indien je van dit genre houdt is dit een game die je dus moet in huis halen. Het spel draait om huurmoordenaar Agent 47, die zowat alles gebruikt als wapen om zijn doel uit te schakelen. Er werden ondertussen ook al enkele films uitgebracht die rond het kale personage draaien. In 2007 kroop Timothy Olyphant in de huid van de moordenaar in de film Hitman. In 2015 deed Rupert Friend dat nog eens over in de film Hitman: Agent 47.

Trailer Hitman III
Veel geweld

De game kan op heel wat consoles gespeeld worden. Zo kan je hem in huis halen om op je X Box One en X Box X, Playstation 4 en 5, maar ook op je (gaming) PC te spelen. De game is geschikt voor spelers vanaf 18 jaar door het vele geweld die in de game te zien is. Dit game zou de laatste in de trilogie zijn volgens de ontwikkelaar IO Interactive.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.