Mediatip (30 januari 2021)

Justin Timberlake

Ant Clemons & Justin Timberlake – Better Days

Sinds de megahit Can’t Stop The Feeling uit 2016 die de hele wereld veroverde hebben we bitterweinig gehoord van Timberlake. De enige hit die hij nog scoorde in 2018 was met Chris Stapleton met het nummer Say Something.

Sinds die laatstgenoemde hit werd het drie jaar wat stiller in ons land rond de zanger/acteur. Toch scoorde hij in zijn thuisland wél nog enkele hits zoals Man Of The Woods, The Other Side en Don’t Slack waarvan die laatste twee pas vorig jaar gelanceerd werden. Nu is hij helemaal terug met een nummer die sowieso een grote hit zal worden: Better Days. De toekomstige hit werd ook live gebracht tijdens de inauguratie van Joe Biden als 46ste president van de Verenigde Staten.

Videoclip: Better Days van Ant Clemons & Justin Timberlake

Ant Clemons

De naam Ant Clemons doet bij velen waarschijnlijk geen belletje rinkelen, wat ook niet echt abnormaal is want hier kennen we de singer-songwriter/rapper niet echt. Toch scoorde de 29 jarige rapper al heel wat hits door samenwerkingen met andere grote namen. Enkele daarvan zijn Kanye West, Beyoncé en Camila Cabello. Nu is de ex-N Sync zanger dus aan de beurt. Heel waarschijnlijk komt dit nummer dus binnenkort in onze Vlaamse hitlijst terecht. Eentje om in de gaten te houden. Je kan naast het nummer te downloaden, het ook uiteraard beluisteren op de verschillende muziek-streamingdiensten.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.