Mediatip (6 februari 2021)

Foo Fighters

Medicine At Midnight van Foo Fighters

Nadat de bandleden van Nirvana elk hun eigen weg bewandelden na het overlijden van Kurt Cobain, richtte Dave Grohl de band Foo Fighters op. De band won heel snel aan populariteit. Enkele grote hits van Foo Fighters zijn: These Days, Wheels en Best Of You.

Vanaf deze week ligt hun nieuwe album in de winkel met als titel Medicine At Midnight. Twee maanden geleden liet de band al het eerste nummer met bijhorende videoclip los op de wereld. De titel van die single luidt Shame Shame. Enkele weken geleden bracht de groep al een tweede single uit met als titel Waiting On A War (zie video). In totaal telt het album 9 gloednieuwe tracks van de groep. Naast de nieuwe singles vind je ook nog Cloudspotter, Chasing Birds en No Son Of Mine op de plaat terug. De nieuwe plaat kan je uiteraard streamen of op YouTube bekijken. Er is zelfs een visualizer aan alle nummers toegevoegd op het video-platform. Indien je het album in huis wilt halen, kan je het downloaden. Maar het is ook beschikbaar op CD en zelfs op vinyl.

Videoclip: Waiting On A War van Foo Fighters

Tour

De band is van plan om vanaf begin juni rond te touren door Europa. Voorlopig staat België nog niet op de planning maar de megafans kunnen wel nog tickets verkrijgen voor enkele concerten in andere Europese landen. Er zijn nog tickets voor Nîmes (Frankrijk), Milaan (Italië) en Lissabon (Portugal) beschikbaar. De concerten in Berlijn en Valencia zijn volledig uitverkocht.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.