Mediatip (13 februari 2021)

Mario

Super Mario 3D World (game)

Het Japanse bedrijf Nintendo blijft investeren in nieuwe games rond hun meest bekende en favoriete personage aller tijden. Daarom komen ze vanaf deze week met alweer een nieuw game voor de Nintendo Switch rond de loodgieter en zijn vrienden: Super Mario 3D World.

De bedoeling van het spel is om deze keer Sprixieland te redden van de ondergang. Zoals altijd krijg je ook de kans om met de vrienden van Mario het game te spelen. Je kan dus ook kiezen voor Luigi, Prinses Peach en Toad. Het is ook mogelijk het game met in totaal 4 spelers te spelen. Daarenboven voegde Nintendo ook een extra avontuur toe aan dit game genaamd: Browers Fury. Bekijk hieronder alvast de trailer va het gloednieuwe avontuur van de meest avontuurlijke loodgieter ter wereld.

Trailer: Super Mario 3D World voor de Nintendo Switch

Pretpark

Naast het nieuwe game is het ook uitkijken naar het eigen Nintendo Pretparkgedeelte in Osaka. Het themagebied krijgt de naam Super Nintendo World mee. Dat is onderdeel van de Universal Studios pretparken. Het park opende afgelopen week officeel het themagebied waar je naast de typische stijl van de wereld van Mario Bros ook enkele attracties rond het populaire personage terugvindt. Zo zijn er darkride Yoshi Adventure en darkride Mario Kart: Koopa Challenge.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.