Mediatip (20 februari 2021)

Dua Lipa

We’re Good van Dua Lipa (single)

Dua Lipa scoorde afgelopen jaar de ene na de andere hit met haar meest recente album Future Nostalgia. De nummers combineren invloeden van electro, funk, r&b en ook disco. Ondertussen staat er een nieuwe single klaar om de hitlijsten te veroveren: We’re Good.

Voor We’re Good doet Dua Lipa het opnieuw even alleen. De bijhorende videoclip is ook iets soberder dan de vorige clips. Die speelt zich af in een restaurant en volgt het mogelijke einde van een kreeft. Op het einde van de clip volgt een plotwending die het leven van de kreeft alleen ten goede kan komen. Vorig jaar scoorde ze maar liefst 5 hits in Vlaanderen. Zo werden Don’t Start Now, Physical, Break My Heart, Fever en Levitating allemaal grote hits.

Videoclip: We’re Good van Dua Lipa

Moonlight edition

Het gloednieuwe nummer kan je ook terugvinden op de speciale editie van haar meest recente album Future Nostalgia. Naast We’re Good vind je ook deze megahit Fever met onze eigen Angèle op het dubbelalbum terug. En ook het duet Prisoner met Miley Cyrus die nog altijd hoog in de hitlijsten prijkt staat eveneens op de schijfjes. Het album kan je nu al downloaden via iTunes. Op de fysieke versie op CD en LP is het nog even wachten. De release hiervoor staat gepland op 26 maart van dit jaar. Je kan het album wel al reserveren.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.