Mediatip (27 februari 2021)

Trol poppetje

Trolls: World Tour (DVD, Blu Ray en 4K Ultra HD Blu Ray)

Na het wervelende succes van de eerste Trolls film uit 2016, met als soundtrack de nummer 1 hit Can’t Stop The Feeling van Justin Timberlake, werd het hoog tijd voor een nieuw avontuur. Dat avontuur kwam er vorig jaar met Trolls: World Tour.

Can’t Stop The Feeling werd zelfs dé hit van het jaar in 2016 in ons Belgenlandje. De schattige trollen met kleurrijk haar zijn helemaal terug om je harten opnieuw te veroveren. Deze keer ontdekken de trollen dat er nog meerdere plaatsen zijn waar trollen leven. Omdat er gevaar dreigt onderneemt koningin Poppy een avontuurlijke tocht naar de andere trollen. Familieplezier verzekerd alweer met deze nieuwe animatiefilm vol glamour, glitter en heel veel haar.

Trailer: Trolls: World Tour

Anna Kendrick

Er zijn ook weer heel wat bekende sterren die hun stem verlenen aan de bekende karakters. Zo zijn Anna Kendrick, Justin Timberlake en James Corden opnieuw van de partij. Verder kan je ook nog de stemmen van Kelly Clarkson, Mary J. Blige en zelfs Ozzy Osbourne ontdekken in de film.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.