Mediatip (6 maart 2021)

Jack Nicholson in The Shining

Later van Stephen King (boek en e-book)

Sinds deze week is er alweer een nieuw boek uit van topschrijver Stephen King. Deze keer met de titel Later. Het is de opvolger van If It Bleeds ofwel in het Nederlands Als Het Bloedt die vorig jaar in mei uitkwam.

Stephen King staat bekend om zijn horror en thriller verhalen. Enkele van zijn bekendste werken, die ondertussen ook verfilmd werden zijn It, The Shining en Carrie. Ook The Mist, die in 2007 verfilmd werd en zelfs onlangs een eigen TV serie kreeg, is van zijn hand. Later is even duister als It en is dus een typisch Stephen King horrorverhaal. Jamie Conklin heeft superkrachten en wordt door zijn moeder gedwongen deze te verbergen. Wanneer hij toch zijn krachten gebruikt heeft dat zware gevolgen.

Stephen King vertelt over zijn nieuwe boek: Later.

It

Er zijn al heel wat verhalen van King verfilmd. It is ongetwijfeld één van de bekendste daarvan. Hier staat een clown centraal in het verhaal. De clown wil echter alleen maar kinderen terroriseren in plaats van hen te entertainen. In 2017 werd er een remake gemaakt van de filmklassieker uit 1990 met Bill Skarsgard als Pennywise. In 2019 kwam daar een vervolg op onder de naam It: Chapter Two.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.