Mediatip (13 maart 2021)

Motorcross jump

Monster Energy Supercross 4

Milestone brengt sinds 2017 ieder jaar een nieuwe versie van de Monster Energy Supercross reeks. Ondertussen zitten we al aan het 4de game. Dit is echter niet zomaar een racegame. Het is zoveel meer.

Na het succes van de eerste 3 delen van dit coole videogame is er eindelijk deel 4. Ook hier draait het uiteraard terug om racen. Bedoeling is om opnieuw zoveel mogelijk punten te behalen. Je hebt de keuze uit elf stadions en 17 circuits. Test je behendigheid in deze supersnelle game. Het speciale aan de Monster Energy Supercross games is dat je niet alleen moet gas geven. Ook met het gewicht en de balans van de motor moet je in dit game rekening houden. Je personaliseert je motorrijder volledig naar eigen smaak. Je hebt keuze uit meer dan 100 racers. De gebruiksvriendelijke interface, de levensechte graphics en de snelheid maken van dit game een must-have voor de racefanaten.

Trailer: Monster Energy Supercross 4

Track editor

Naast de carrièremodus heeft deze game ook een trainingsmodus, een track editor en een compound waarbij je de racet door de mooiste landschappen. De game is beschikbaar voor Playstation 4 en 5, de X Box One en de X Box Series X. Je kan hem ook downloaden voor PC via de Steam shop.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.