Topfacts Toplist (13 maart 2021)

schommel bij zonsondergang

Het leukste buitenspeelgoed.

Na al die dagen binnen zitten beginnen we allemaal opnieuw naar de zon en warmte te verlangen. Om al wat in de sfeer te komen geven we deze week alvast 10 tips mee. Het tofste speelgoed om je kroost in je tuin of een andere plek mee te laten spelen.

Beginnen doen we alvast met een klassieker. De Quadro is een bouwpakket voor volwassenen en een speelpakket voor de kinderen. Je stelt zelf je pakket samen en hierna hebben je kinderen gegarandeerd jaren speelplezier. Het bestaat al sinds 1979 en werd vroeger vooral op openbare plaatsen gebruikt , maar kreeg de afgelopen jaren ook veel aandacht van particulieren. Je hoeft namelijk geen villa te hebben om dit speeltoestel te kunnen plaatsen. Zeker de moeite voor kinderen die houden van glijden, klimmen en klauteren. Er zijn ook speciale uitgaven met onder andere een ballenband en een zwembad (zie video). Ook de wipplank Feber Double Seesaw is een tof hebbeding voor peuters en kleuters. Is dit allemaal niet aan je kind besteedt? Wat dacht je dan van een evenwichtsset van Domyos voor kleuters?

Reclamespot: Quadro

Top 10 van tofste speelgoed om tijdens de lente en zomer buiten mee te spelen. Om de reclamespot te bekijken klik je op de naam van het speelgoed. Om koopopties te bekijken klik op de merknaam.

  1. Fantasy Forts (van Fantasy Forts)
  2. Gonge rivierstenen (van Adhome)
  3. Hoverball (van Relaxdays)
  4. Jump-O-Lene (van Intex)
  5. Kweektafel (van Exit)
  6. Mechanisch Paard (van My Pony)
  7. Phlat Ball (van Goliath)
  8. Pop ‘n’ Splash Surprise (van Little Tikes)
  9. Scoot & Ride Highwaykick (van Scoot & Ride)
  10. Swingball (van Moockie)

Crazy Cart XL

Naast deze 10 toppers is er ook nog de Crazy Cart en de Crazy Cart XL. De ene is voor kinderen , terwijl je met de XL versie zelfs als volwassene kan racen. Met dit speelgoed waan je jezelf op een race-circuit, maar dan zonder het circuit. In de reclamespot hieronder zie je alvast wat je allemaal kan met dit leuke hebbeding.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.