Mediatip (20 maart 2021)

Jonas Brothers

This Is Heaven van Nick Jonas (single)

Nick Jonas kennen we natuurlijk van The Jonas Brothers. Het drietal maakte vorig jaar een comeback, en niet zonder succes. De hits volgden elkaar in sneltempo op sinds eind 2019.

Het hernieuwde succes begon met het nummer Sucker. In 2020 volgden nog Only Human, What A Man Gotta Do en X. Allemaal goed voor top 10 hits in zowat de hele wereld. Na dit grote succes probeert Nick, de jongste van de Jonas broers, het opnieuw solo met zijn gloednieuwe album Spaceman. De gelijknamige eerste single kwam enkele weken geleden uit. Ondertussen is er al een tweede single uit het album verschenen met de titel: This Is Heaven (zie video). In de Verenigde Staten gooit hij alvast met deze nieuwe single hoge ogen in de hitlijsten. Vandaar dat we ervan overtuigd zijn dat dit een hit in wording is.

Videoclip: This Is Heaven van Nick Jonas

Conan Gray

Naast Nick Jonas brachten ook nog heel wat andere artiesten nieuw materiaal uit. Zo kan je vanaf deze week Overdrive van Conan Gray beluisteren. Maar ook One More Time van Robin Schulz & Felix Jaehn, Only Wanna Be With You van Post Malone, Selfish Love van DJ Snake & Selena Gomez en Sacrifice van Bebe Rexha zien we in de hoogste regionen van onze hitlijsten belanden.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.