Topfacts Toplist (27 maart 2021)

Toverland logo

Onze favoriete Topfacts tips (van de afgelopen zes maanden).

Deze week stellen we onze eigen favoriete tips aan je voor uit de selectie die gemaakt werd. De afgelopen 6 maanden werden telkens webtips voorgesteld. Uit deze lijst geven we onze meest gegeerde items, plaatsen en software aan je mee.

Hieronder vind je onze top tien van leukste webtips van de afgelopen 6 maanden. Toch zijn er nog enkele tips die de selectie net niet haalden, maar toch het vermelden waard zijn. Zo zijn onze kids zeker ook fan van Toverland (pretpark), De Sierk (speeltuin), Mechanisch paard (speelgoed), Huizingen (Provenciaal domein), Quadro (speeltoestel) en Planet Coaster (game).

Parkvideo van Toverland (Sevenum)

Top 10 favoriete webtips (van de afgelopen 6 maanden)

1/ Anker Soundcore Flare (+) (elektronica)
Reclamespot: Anker Soundcore Flare

De Anker Soundcore Flare is een compacte en draagbare luidspreker die je overal mee naartoe kan nemen. De draadloze speaker is daarenboven uitgerust met bluetooth. Het fantastische aan deze speaker is dat hij naast leuk en vol geluid ook een mini-lichtshow kan creeëren. Ook een groot voordeel is het feit dat je hem overal hoort waar je hem ook plaatst. Dat komt door zijn 360 graden design. De Soundcore bestaat in een gewone uitvoering of in een plus uitvoering. Het verschil zit vooral in de grootte van het apparaat.

Voor iedereen die houdt van muziek en een feestje.

2/ Christruffel (pralines en truffels)

Bij Christruffel uit Lauwe heb je keuze uit verschillende soorten truffels. Het zijn echter de truffels in de vorm van een bolletje die hun specialiteit zijn. Als chocolade-liefhebber zijn we hier zeer grote fan van. Er is keuze uit tientallen smaken. En je kan zelfs kiezen uit een assortiment met alcohol. Sinds de coronacrisis is Christruffel niet of nauwelijks nog te vinden op markten en avondmarkten. Daardoor werd het moeilijk om het hoofd boven water te houden. Ondertussen is er wel al een webshop die de smaakbommetjes tot aan je deur brengen.

Voor iedereen die houdt van chocolade en zoetigheden.

reportage Krant van West Vlaanderen

3/ Famcal (app)
informatie over Famcal

Famcal is een zeer handige app die je in staat stelt alles te delen met je gezinsleden. De app is zo gemaakt dat je op een zeer gebruiksvriendelijke manier je afspraken en die van de andere gezinsleden in één oogopslag kan zien. Zo kan je ervoor zorgen dat je geen dubbele afspraken maakt en weet wanneer een gezinslid wel of niet vrij is. Ideaal voor mensen met een drukke job.

Voor iedereen die graag afspraken nakomt en controle houdt.

4/ Houtopia (educatief center en recreatie center)

In dit educatieve- en recreatie centrum kan je kind allerlei dingen ontdekken kinderen alles over de 5 zintuigen. Dat wordt gedaan door middel van tal van proefjes en allemaal op speelse wijze. Het educatieve luik bevindt zich binnen, terwijl er buiten dan weer een leuke, grote speeltuin voorzien is voor de kinderen. Absoluut een aanrader met jonge kinderen die zich alleen maar kunnen amuseren in deze superleuke speeltuin.

Voor kinderen tussen 3 en 12 jaar.

sfeerbeelden: Houtopia

5/ Jungle City (kinderpretpark)
Parkvideo van Jungle City (Doornik)

Je hoeft niet altijd naar een pretpark te gaan om je kinderen tevreden te stellen. In ons land is het eerder uniek , maar in Nederland vind je er heel wat: Kinderpretparken. Daar zijn alle attracties op maat van de kids. Jungle City is één van de weinige kinderpretparken. Het park is zeer mooi aangekleed en bevat buiten meer dan 10 attracties. Binnen bevindt zich dan de eetgedeelte en een gigantische binnenspeeltuin. Jungle City beschikt ook nog eens over een indoor minigolf. Dit is een echte topbestemming voor kinderen en ook wel een beetje voor ouders.

Voor kinderen van 2 tot 12 jaar en hun ouders.

6/ Kabouterland Exloo (speeltuin)

Kabouterland biedt ook heel wat voor de kinderen. Naast een speeltuin, dieren en heel wat leerzame informatie zijn er ook grotten te bewonderen. Een ideale plaats om je kind eens goed te laten ravotten. De mooie vormgegeven tuin is ideaal voor de ouders om even tot rust te komen met een hapje of drankje. Ook het pittoreske shopje die zich bij de ingang bevindt biedt enkele toffe gadgets aan.

Voor kinderen tussen 3 en 12 jaar.

sfeerbeelden Kabouterland Exloo

7/ Legoideas.com (interactieve website)
Lego Ideas sets

Lego kent iedereen ondertussen wel. Maar Lego Ideas is nog maar sinds 2008 beschikbaar. De website biedt de mogelijkheid om Lego bouwers hun ideeën en ontwerpen voor te leggen. Die ontwerpen en bouwwerken kunnen dan door de website bezoeker beoordeelt worden. Wanneer je aan een bepaald aantal stemmen komt op de website maak je kans dat jouw ontwerp uiteindelijk in productie gaat bij Lego. Het leuke aan de site is dat je zowel als bouwer of als liefhebber kan interactief deelnemen. Meldt je simpelweg aan op de site en stem op jouw favorieten of bouw zelf iets en plaats het op de site.

Voor Lego architecten en Lego fans.

8/ mAirlist (software)

mAirlist is radio automatiseringssoftware die vooral door radiozenders wordt gebruikt. Naast de professionele versie bestaat er ook een home-studio editie waarbij je, als radio-liefhebber, thuis je eigen radiostation kan creëren. De home-studio editie mag wel niet voor webradio’s of radiostations gebruikt worden. Je kan het dus enkel gebruiken als particulier. Voor de rest kan je met deze editie enorm veel. Voice-tracks opnemen, reclame plannen, jingles toevoegen, een volledige database aanmaken en nog veel meer…

Voor radioliefhebbers en DJ’s.

mAirlist uitleg

9/ ’t Nonnebos (restaurant/tea-room)
Sfeerbeelden ’t Nonnebos

Het grote voordeel in ’t Nonnebos is dat er een gigantisch binnen- en buiten speelplein is voorzien voor je kinderen. Ideaal dus voor ouders die in alle rust willen bijpraten met vrienden en familie. Je geniet ook nog eens van heerlijk eten en hebt keuze uit verschillende menu’s. Ook communie, doop en verjaardagsfeesten worden georganiseerd in het restaurant. Ook voor wandelaars heeft het restaurant heel wat te bieden, want er is op dat vlak ook heel wat te ontdekken rondom ’t Nonnebos.

Voor ouders en hun kinderen en wandelaars.

10/ Wellnessboot (wellness-resort)

De Wellnessboot in Mill is hét wellness-resort bij uitstek. Je bevindt je op een echte oude boot die volledig is omgebouwd tot een complex vol met sauna’s, jacuzzi’s, een ligweide en ontspanningsruimtes. Er is ook een hotel die een uitgebreide menukaart aanbiedt. Als je hier niet ontspannen vertrekt, zal dat zeker niet aan het aanbod liggen. Wil je op een unieke manier overnachten? Dan kan dat in het vliegtuig die zich voor het resort bevindt.

Voor iedereen die houdt van rust, ontspanning en lekker eten.

Wellnessboot sfeerbeelden

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.