Mediatip (10 april 2021)

Disney kasteel

Soul (DVD en Blu-ray)

Pixar begon in 1995 met de eerste computeranimatiefilm Toy Story. Ondertussen hebben ze tal van filmtoppers op hun naam staan waaronder The Incredibles, Cars, Ratatouille en Finding Nemo. Hun nieuwste meesterwerk heet Soul.

Soul is een animatiefilm geregisseerd door Pete Docter. Docter regisseerde eerder al projecten van Disney waaronder Up en Inside Out. Hij was ook betrokken bij de eerste Toy Story film als scenario-schrijver. Soul vertelt het verhaal van Joe Gardner die muziekleraar is en droomt van een carrière als jazzmuzikant. Door een ongeluk komt de ziel van Gardner in het You Seminar terecht. Dat is een plaats waar zielen worden getraind en na de training in een baby terecht komen. De film werd overal ter wereld bejubeld door zowel publiek als critici. Een absolute must-see dus voor elke Disney, Pixar én film fan. De film is overigens ook beschikbaar als download en is ook te bekijken via Disney+.

Vlaamse trailer van Soul (Disney+)

Onward

Begin 2020 kwam Pixar ook nog met een andere film op de proppen met de titel Onward. Ook die film is al een tijdje verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. Die film gaat over twee broers die proberen om hun overleden vader nog een laatste keer te kunnen zien en spreken.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.