Mediatip (17 april 2021)

The Offspring

Let The Bad Times Roll van The Offspring

De rockers van The Offspring zijn na bijna tien jaar afwezigheid eindelijk terug. Hun vorige album dateert alweer van 2012 getiteld Days Go By. Coming For You werd een voorlopig laatste succes voor de groep in Amerika. De single haalde de nummer 1 in de Amerikaanse hitlijsten.

Na heel wat wissels binnen de band komt de groep na 10 jaar stilte terug met een nieuw album. Daardoor zijn nagenoeg alle originele bandleden uit de band verdwenen. Gelukkig bleef frontzanger Dexter Holland wel gewoon plaatsnemen achter de microfoon voor deze nieuwe plaat. De titelsong van het album is ook onmiddellijk de eerste single uit die plaat. Het is opvallend dat heel wat nummers doen denken aan de beginperiode van de band. Naast de titelsong vind je ook nog onder andere de songs We Never Have Sex Anymore, This Is Not Utopia, Lullaby en Army Of One op het album terug. Ook de hit Coming For You uit 2015 is op het album terug te vinden.

Muziekvideo van Let The Bad Times Roll (The Offspring)

Pretty Fly

De grootste hit voor de groep blijft Pretty Fly (For A White Guy), die ook bij ons een gigantische hit werd. Het lied stond in de Vlaamse Ultratop zelfs 4 weken op nummer 1. Vier jaar eerder had de groep al een eerste grote succes in Vlaanderen met het nummer Self Esteem. Die hit haalde de zevende positie in de hitlijst. Verder kennen we de groep ook nog van Why Don’t You Get A Job, de opvolger voor Pretty Fly, The Kids Aren’t Alright en Come Out And Play.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.