Mediatip (24 april 2021)

Rag 'n' Bone Man

Anywhere Away From Here van Rag’n’Bone Man & P!nk

Twee megasterren slaan de handen in elkaar. Dat kan niet anders dan vuurwerk opleveren. En dat doet het ook in de gloednieuwe single van P!nk en Rag ‘n’ Bone Man.

Voor de release van deze single bestormde P!nk de afgelopen maanden al de hitlijsten met het duet met haar dochtertje Willow Sage Hart. Cover Me In Sunshine is in heel wat landen een groot succes. Vreemd genoeg werd het in haar thuisland, de Verenigde Staten, geen groot succes. We kennen de zangeres ook nog van andere grote hits. Zo begon ze haar carrière met het nummer There You Go uit 2000. Ondertussen kwamen daar ontelbaar veel andere hits bij zoals bijvoorbeeld Walk Me Home, Get The Party Started, So What, Funhouse en What About Us en haar enige nummer 1 hit in Vlaanderen tot nu toe Dear Mr. President. Ze bracht ook een nieuwe versie in 2017 uit van A Million Dreams, een nummer uit de film The Greatest Showman. Dat werd in de film gezongen door Ziv Zaifman, Hugh Jackman and Michelle Williams.  Rag ‘n’ Bone Man kennen we vooral van de hits Human en Skin. Nu de twee de handen in elkaar hebben geslagen is dit voor P!nk al het tweede duet in korte tijd voor haar. Het nummer vertelt vooral over de zoektocht naar jezelf en het geluk . Daarnaast heeft het ook aan dat ze af en toe willen vluchten uit het leven die ze leiden op dit moment. Ook dat is waarschijnlijk voor heel veel mensen herkenbaar. De unieke stemmen van de twee artiesten zorgen voor een extra dimensie in het lied. Wanneer het door andere artiesten zou ingezongen worden zou het heel waarschijnlijk niet werken. De chemie tussen de twee is dan ook behoorlijk uniek.

Videoclip Anywhere Away From Here van Rag ‘n’ Bone Man & P!nk

Life By Misadventure

Het nieuwe nummer is de voorloper voor het nieuwe album van Rag ‘n’ Bone Man getiteld Life By Misadventure. Dat zou moet uitkomen op 7 mei van dit jaar als alles goed loopt. Verder vind je op het album ook nog All You Ever Wanted, Party’ Over, Fireflies en Fall In Love Again. Naar alle waarschijnlijkheid zitten hiertussen nog enkele hits in wording. Het album kan alvast vooruitbesteld worden en wordt op de dag van release dan verstuurd naar jouw adres. Het is ook al mogelijk om een digitale pre-order te bestellen van het album. Je kan dat het album downloaden op de release-datum.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.