Mediatip (1 mei 2021)

Pokemon

New Pokémon Snap (Nintendo Switch)

In deze nieuwe game rond de populaire wezentjes moet je deze keer proberen zoveel mogelijk Pokémons te fotograferen. Je probeert om ze te fotograferen in de origineelste poses.

Pokémon Snap werd in 1999 door Nintendo al eens uitgebracht. Toen was dat voor de Nintendo 64 ontwikkeld. Ondertussen zijn we meer dan 20 jaar verder en is het spel dus niet leven ingeblazen voor de nieuwe populaire Nintendo console. Bij de switch-versie zijn er enkele nieuwe mogelijkheden vergeleken met de oude versie. Zo kan je vanaf nu je eigen avatar kiezen. Het is ook mogelijk om meer info over de gefotografeerde pokémon te bekijken en je kan de foto ook achteraf bewerken en effecten toevoegen. Iets die in de originele versie niet mogelijk was. Verder zijn er ook meer bedieningsmogelijkheden en kan je zelfs de omgeving scannen om extra Pokémon te vinden of met hen te communiceren. Je kan het eigenlijk een beetje vergelijken met een safari, maar dan met de fictieve wezentjes De nieuwe versie van Pokémon Snap is dus een absolute aanrader voor alle fans van Pikatchu en co.

Trailer: Monster Energy Supercross 4

Resident Evil 8: The Village

Een totaal ander game die vanaf volgende week ook verkrijgbaar is, is de nieuwe Resident Evil. Het achtste deel speelt zich enkele jaren na de gebeurtenissen van het zevende deel uit de game-franchise af. De game zal beschikbaar zijn voor Playstation 4 en 5, PC en de nieuwe X box serie.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.