Topfacts Toplist (1 mei 2021)

Bungee jump

Spectaculairste attracties in de Benelux

Dit jaar hebben pretparken volop geïnvesteerd in nieuwe spectaculaire attracties om bezoekers in het nieuwe pretparkseizoen te lokken naar hun park. Zo ook in België waar enkele nieuwe spectaculaire achtbanen te vinden zijn vanaf dit seizoen.

Vanaf het seizoen 2021 kan je in Walibi Belgium een ritje maken in de nieuwe Megacoaster Kondaa. Bellewaerde houdt het dan weer iets rustiger met de familieachtbaan Wakala. In Plopsaland De Panne is er ook een serieuze investering gebeurd. Naast het nieuwe hotel opent het park ook een nieuwe coaster met de naam The Ride To Happiness (zie video). Die staat volledig in het teken van het dance-festival Tomorrowland en moet meer jongeren naar het park lokken. Uiteraard bestaan er al heel wat attracties in de Benelux die de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo kan je via de Fungroup tal van attracties huren voor een evenement. Daar zijn ook heel wat extreme varianten bij waaronder De Sky Bikes, De Sky Swing Rooftop, Car Dropping en Cliffhanger. Welke attracties het meest interessant zijn, in pretparken in België en Nederland, voor waaghalzen kan je onder de video bekijken.

Testrit van The Ride To Happiness (Plopsaland De Panne)

De 10 spectaculairste attracties in de Benelux

  1. Baron 1898 (Efteling – sinds 2015)
  2. Booster Bike (Toverland – sinds 2004)
  3. El Volador (Bellewaerde – sinds 2005)
  4. Fenix (Toverland – sinds 2018)
  5. Fury (Bobbejaanland – sinds 2019)
  6. Parajump (Drouwenerzand – sinds 2008)
  7. Pulsar (Walibi Belgium – sinds 2016)
  8. ROX-Flyer (Plopsaland De Panne – sinds 2006)
  9. Sky Diver (Walibi Holland – sinds 2002)
  10. Wild Wings (Duinrell – sinds 2016)

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.