Mediatip (8 mei 2021)

Warner Bros logo

The Little Things (DVD en Blu-ray)

The Little Things is een thriller van John Lee Hancock. Die kennen we als schrijver van Snowwhite & The Huntsman en als regisseur van Saving Mr. Banks, The Blind Side en The Alamo.

Denzel Washington speelt de hulpsherriff Joe Deacon die een geheim met zich meedraagt die hem tot op de dag van vandaag nog altijd achtervolgt. Er blijkt een seriemoordenaar rond te lopen in Los Angeles waardoor de man naar L.A. gaat en een onderzoek begint samen met de jonge rechercheur Jim Baxter. Maar dat onderzoek leidt hem naar een onopgeloste zaak die hij in een ver verleden voerde. Het onderzoek komt in een stroomversnelling wanneer ze op het pad komen van ene Albert Sparma. Die rol wordt vertolkt door Jared Leto. Het wordt gedurende de film meer en meer duidelijk hoe alles precies met elkaar in verband staat. De film werd ook genomineerd voor een Golden Globe. Jared Leto werd daarvoor genomineerd in de categorie: beste acteur in een bijrol.

Trailer: The Little Things

Rami Malek

Naast Washington en Leto maakt ook Rami Malek zijn opwachting in de film. Hij speelt de jonge rechercheur Baxter die samen met Joe Deacon de seriemoordenaar zoekt. Malek kennen we het best van zijn rollen in The Night At The Museum trilogie en Bohemian Rhapsody. Binnenkort schittert hij ook aan de zijde van Daniël Craig en Ana De Armas in de nieuwe Bondfilm: No Time To Die.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.