Mediatip (15 mei 2021)

The Black Keys

Delta Kream van The Black Keys

The Black Keys zijn vooral in het alternatieve muziekgenre heel populair. De rockband uit de Amerikaanse staat Ohio bestaat uit bandleden Dan Auerbach en Patrick Carney.

Wie The Black Keys zegt, denkt onmiddellijk aan de hits Lonely Boy, Gold On The Ceiling en Little Black Submarines. Vanaf deze week ligt hun gloednieuwe album in de winkel. Dat kreeg de naam Delta Kream mee en staat boordevol nieuw rockmateriaal van het duo. De tracklist staat weer boordevol rocknummers met een bluessausje erover. Een heerlijke mix dus die iedere fan opnieuw in vervoering zal brengen. Op de gloednieuwe plaat staan onder andere de nummers Crawling Kingsnake, Going Down South (zie video), Poor Boy A Long Way From Home, Stay All Night, Louise en Come On And Go With Me.

Muziekvideo: Crawling Kingsnake van The Black Keys

Webshop

The Black Keys hebben op hun officiële website ook een heleboel merchandising die verkrijgbaar is in een heuse webshop. Daar vind je naast T-shirts, truien en petten en mutsen ook tal van accessoires. Zo kan je ook balpennen, sokken en een sleutelhanger van het duo verkrijgen. Je kan er ook enkele unieke vinylpakketten aanschaffen van de rockband.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.