Mediatip (29 mei 2021)

Twenty One Pilots tijdens een concert

Saturday van Twenty One Pilots

Twenty One Pilots is een Amerikaanse poprock band. De band bestaat uit Tyler Joseph en Josh Dun. In 2015 scoorden ze enkele grote hits die over zowat de hele wereld bekend werden.

Sinds 2015 staan Twenty One Pilots op alle grote podia over zowat de hele wereld. Hun succes danken ze aan hun eerste grote hit: Stressed Out. Na die hit scoorden ze nog enkele kleinere hits met Ride en Heathens. Dat laatste nummer was ook de soundtrack van de film Suicide Squad uit 2016. Ook het nummer Heavydirtysoul werd nog een bescheiden hitje. Daarna werd het opnieuw wat stil rond de band. Tot ze begin dit jaar opnieuw van zich lieten horen met het nummer Shy Away. Ook de tweede single, uit hun gloednieuwe album Scaled and Icy, kwam amper een maand later al uit met de titel Chocker. Ondertussen is dat opnieuw een groot succes geworden en is er dus al een opvolger voor de eerste twee singles genaamd Saturday (zie video).

Muziekvideo: Saturday van Twenty One Pilots

Scaled And Icy

Het album Scaled and Icy ligt sinds vorige week in de winkelrekken. Daar vind je onder andere de hits Shy Away, Chocker en dus ook de gloednieuwe song Saturday op terug. Daarnaast zijn ook de nummers Good Day, The Outside, Mulberry Street en Redecorate op het album terug te vinden.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.