Mediatip (12 juni 2021)

Playstation 5

Ratchet & Clank : Rift Apart

Vanaf deze week kunnen de game-liefhebbers hun hart ophalen want deze topper komt eindelijk uit voor de Playstation 5. De eerste game in deze reeks kwam in november 2002 uit voor de Playstation 2.

De nieuwe Ratchet & Clank werd ontwikkeld door Insomniac Games. Het game werd uiteraard uitgegeven door Sony, die ook de Playstation consoles uitbrengt. In deze nieuwe game moeten Ratchet & Clank het opnemen tegen een keizer die uit een andere dimensie afkomstig is. Hij wil al de andere dimensies veroveren en heeft het nu gemunt op die van het duo. Ze moeten de keizer tegenhouden voordat hij alle dimensies in zijn macht krijgt. Zoals altijd biedt het game opnieuw uitzonderlijk mooie beelden. De leeftijdscategorie waarbij je bij dit spel rekening moet houden is 7+. In 2016 kwam een remake uit van de eerste Ratchet & Clank game uit 2002. Daar werden wel wat zaken aan toegevoegd. Die game werd tegelijk uitgebracht met een film met het duo in de hoofdrol.

Gameplay trailer van Ratchet & Clank: Rift Apart

Playstation 5

Aangezien de game uitgegeven werd door Sony is deze game enkel te spelen op de Playstation. De game is ook niet in multiplayer modus beschikbaar, waardoor je hem niet kan spelen met familie en vrienden.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.