Mediatips (19 juni 2021)

Olympische ringen van de Olympische Spelen

Mediatips 19/06/2021

Kies één van de vijf tips die je voorkeur draagt of scroll naar beneden.

HIT TIP: Lost van Maroon 5

Terwijl Maroon 5 volop de wereld verovert met hun nieuwe hit Beautiful Mistakes staat er alweer een nieuwe single klaar voor de band. De opvolger heet Lost (zie video) en afgelopen week kwam ook de videoclip bij het gloednieuwe nummer uit. De Amerikaanse band uit Los Angeles met frontzanger Adam Levine zal ook met dit nummer een grote hit scoren waarschijnlijk. Maroon 5 kennen we al sinds 2004. Ze braken toen door met het popnummer This Love. Andere hits van de band zijn Memories, What Lovers Do en Payphone. Ze scoorden ook een grote hit met Moves Like Jagger in 2011, die een samenwerking was met Christina Aguilera.

Nu verkrijgbaar

ALBUM TIP: Niemandsland van Tourist Lemc

Tourist Lemc

Koning Liefde, En Route en Horizon zijn nog maar enkele grote hits van deze Antwerpse rapper. De vierde langspeelplaat van de artiest is vanaf deze week een feit. Met Niemandsland en de gelijknamige single brengt Tourist Lemc alweer een top album uit. Voor alle fans van zijn muziek , maar zeker ook voor liefhebbers van rap, reggae en r’n’b muziek. Naast Niemandsland vind je ook nog Hou Stand, Sporen, Kleine Vragen en de nummers uit Liefde Voor Muziek terug op het album.

Nu verkrijgbaar

FILM TIP: A Quiet Place Part II

De eerste A Quiet Place dateert alweer van 2018. Hoog tijd dus voor een tweede deel na een gigantisch succesvol eerste deel. Vanaf juni van dit jaar is de film eindelijk te zien in onze bioscoopzalen. Het verhaal in het tweede deel start onmiddellijk na de gebeurtenissen uit het eerste deel. De familie Abbott zet hun tocht verder maar moeten dat in alle stilte doen. Want wanneer de mysterieuze wezens hen opmerken zijn ze nergens nog veilig. De hoofdrollen worden in de film vertolkt door Emily Blunt, Cillian Murphy en Noah Jupe. De film staat onder regie van John Krasinski.

Vanaf 23 juni in de bioscoop

TV & STREAMING TIP: American Ninja Warrior

Nu vorige week het EK voetbal is afgetrapt moet je goed zoeken naar andere ontspanning op TV. Dat kan je wel nog vinden op vtm2 waar American Ninja Warrior wordt uitgezonden. De beste atleten uit het land proberen een zwaar hindernisparcour tot een goed einde te brengen. Als de kandidaten het niet volhouden donderen ze het water in. Er is een geldprijs van één miljoen dollar mee gemoeid. Logisch dus dat heel wat Amerikanen er zich aan willen wagen. Het zijn echter slechts enkelingen die het loodzware parcour weten te overleven. Ook op vtm go kan je enkele afleveringen bekijken van het programma. Er is sinds 2018 zelfs een junior versie van het populaire TV programma op NBC.

Nu te bekijken

GAME TIP: Olympic Games – Official Video Game – Tokyo 2020

De officiële videogame van de Olympische spelen is vanaf deze week verkrijgbaar. Op 22 juni kan je je beste beentje voorzetten en als een echte topatleet door verschillende disciplines razen. Dat doe je via een avatar die je zelf kan maken voor je aan het spel begint. Het is ook mogelijk om met familie of vrienden te spelen via een multi-player modus. Er zijn tal van sporten beschikbaar zoals boksen, voetbal, klimmen, judo, BMX, estafette en nog veel meer.

Dit game is verkrijgbaar op: Nintendo Switch, Playstation 4 en XBox One.

Vanaf 22 juni verkrijgbaar

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.