Mediatips (26 juni 2021)

Nintendo Switch console

Mediatips 26/06/2021

Kies één van de vijf tips die je voorkeur draagt of scroll naar beneden.

HIT TIP: Let Them Know van Mabel

Hitsensatie Mabel is helemaal terug. Na haar debuuthit Don’t Call Me Up uit 2019 en de opvolgers Mad Love en God Is A Dancer. Vorig jaar stond de Britse zangeres met Spaanse roots nog in de hitlijsten met het nummer Tick Tock samen met Clean Bandit, die we nog kennen van Symphony en 24K Goldn, bekend van Mood. Let Them Know is de titelsong van haar tweede studioalbum die dit jaar nog moet verschijnen.

Nu verkrijgbaar

ALBUM TIP: Bigga Baggariddim van UB40

Op het einde van de maand juni horen natuurlijk zomerse geluiden. De zomervakantie staat voor de deur en daarom stellen we het nieuwe album van UB40 aan je voor. De reggaeband klinkt anno 2021 fris en zomers. Misschien deels ook door de vele samenwerkingen die ze aangingen voor dit gloednieuwe album. Naast General Zooz en Inner Circle tekenen ook House Of Shem, KIOKO, Leno Banton en Pablo Rider present op het album. Er werden ondertussen ook al enkele nummers uitgebracht ter promotie van het album. Dat zijn Rebel Love, You Don’t Call Anymore en Message Of Love. UB40 werd vooral bekend in de jaren 80 en scoorden toen de ene hit na de andere in ons land. De grootste hits van de band waren Falling In Love With You, Red Red Wine, Sing Our Own Song en Rat In My Kitchen.

Nu verkrijgbaar

FILM TIP: Raya & The Last Dragon

Na de release op 3 maart van dit jaar in de bioscopen die de deuren reeds openden en op Disney +, komt dit nieuwe Disney avontuur nu ook tot leven op DVD en Blu-ray. Raya is een krijger In Kumandra die 500 jaar na een laatste doortocht van een kwaadaardige vijand die iedereen op zijn weg versteend, het opnieuw tegen hen moet opnemen. Om dat kwaad te kunnen bestrijden moet ze op zoek naar de laatste draak die nog in leven is genaamd Sisu. Kumandra bestaat uit vijf clans die er bovendien alles aan doen om de zoektocht van Raya danig in de soep te laten lopen. De stem van Raya werd ingesproken door de Amerikaanse actrice Kelly Marie Tran die bekend werd dankzij Star Wars: The Last Jedi. Regisseur van dienst is Don Hall die vooral bekend is van Big Hero 6.

Vanaf nu verkrijgbaar

TV & STREAMING TIP: Black Lightning (seizoen 4)

Netflix trekt na 4 seizoenen de stekker uit Black Lightning. Een superhelden serie die het verhaal vertelt van Jefferson Pierce. De superheld stopte er enkele jaren geleden mee. Maar moet terug in actie komen nadat criminelen zijn familie lastig vallen. Pierce neemt het op tegen de criminele bende The One Hundred die in de stad Freeland het wat te bont maken. De serie maakt deel uit van DC’s Arrowverse. Daar maken ook Arrow, The Flash en Supergirl deel van uit. Ook deze reeksen kan je integraal op Netflix bekijken.

Het laatste seizoen is binnenkort beschikbaar op Netlflix. Ook de vorige drie seizoenen kan je daar nog bekijken.

Vanaf 29 juni te bekijken

GAME TIP: Mario Golf – Super Rush

Waan je in de wereld van Tiger Woods met de nieuwste Nintendo game rond het populairste Nintendo personage Mario. Kies één van de vrienden van Mario of Mario zelf om een balletje te slaan. Het game is zo gemaakt dat je een levensechte golfervaring krijgt doordat je de controller gebruikt om je slag te slaan dankzij de bewegingsbesturing. Met behulp van verschillende extra’s die in het game verwerkt zitten kan je heel nauwkeurig slaan. Het is ook mogelijk om met meerdere tegelijk aan de slag te gaan.

Deze game is verkrijgbaar op: Nintendo Switch.

Alle leeftijden label
Vanaf 22 juni verkrijgbaar

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.