Mediatips 3 juli 2021

Disney kasteel

Mediatips 03/07/2021

Kies één van de vijf tips die je voorkeur draagt of scroll naar beneden.

HIT TIP: You Right van Doja Cat & The Weeknd

Twee hit-sensaties, die de afgelopen jaren de ene na de andere hit scoorden, op één single laten horen moet wel een hit opleveren. De laatste jaren regent het van die samenwerkingen. Deze week zijn het Doja Cat, bekend van de monsterhit Say So, die samen met The Weeknd de single You Right uitbracht. Die laatste kennen we dan weer van de grootste hit van 2020: Blinding Lights. Andere hits van de zanger zijn In You Eyes, Can’t Feel My Face en Earned It. Hij werkte ook al eerder samen met het DJ duo Daft Punk voor de singles Starboy en I Feel It Coming. You Right is dus de nieuwe single en ligt vooral in de stijl van Doja Cat’s muziek.

Nu verkrijgbaar

ALBUM TIP: Monsters van Tom Odell

Na enkele jaren stilte is Tom Odell eindelijk terug met een nieuwe plaat. Jubilee Road dateert alweer van 2018, maar met Monsters is de Britse singer-songwriter opnieuw met een topplaat. Odell kennen we vooral van de megahit Another Love uit 2012. Het was ook onmiddellijk zijn debuutsingle en was vooral in ons land een erg grote hit. Hij behaalde zelfs met het nummer even de eerste plaats van onze hitlijst. Of de zanger opnieuw zo’n grote hits zal scoren is nog onduidelijk, maar met de nieuwe nummers Monster, Numb en de nieuwe single Money (zie video) heeft hij in ieder geval heel wat potentiële toppers in huis.

Verkrijgbaar vanaf 9 juli

FILM TIP: Black Widow

Eindelijk is het dan zover! De nieuwste Marvel film komt deze week uit, na bijna twee jaar geen nieuwe langspeelfilms uit het Marvel Cinematic Universe te hebben aanschouwt. Daar zorgde het welgekende virus natuurlijk vooral voor, want Black Widow moest officieel eigenlijk al vorig jaar in mei zijn release kennen. Black Widow vertelt het verhaal van de Russische spionne voor ze lid werd van de Avengers. In de hoofdrollen verschijnen in de eerste plaats uiteraard Scarlett Johansson als Natasha Romanoff. Andere bekende namen die te zien zullen zijn in de actieprent zijn Rachel Weisz, David Harbour en William Hurt. Andere films die dit jaar nog uitkomen en deel uitmaken van het MCU zijn Shang Chi & The Legend Of The Ten Rings en The Eternals.

12+
Vanaf 9 juli in de bioscoop

TV & STREAMING TIP: Monsters At Work

Na Monsters Inc. uit 2001 en Monsters University uit 2013 komt Disney met een spin off in de vorm van een nieuwe Disney + serie. We volgen opnieuw de monstertjes uit Monsters en Co. Alleen moeten ze deze keer de kinderen niet laten schrikken maar wel laten lachen. Pure fun dus voor de allerkleinsten . Maar ook voor de volwassenen zal het genieten geblazen zijn, want de films werden ook door hen goed ontvangen. Het worden dus opnieuw dolle avonturen met onze favoriete karakters. Deze keer werd de reeks door Disney Television Animation gemaakt en is exclusief op Disney + te zien.

6+
Vanaf 7 juli te bekijken

GAME TIP: Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin

In dit nieuwe game worden de Rathalos bedreigt waardoor alle hoop in handen ligt van een Wyveriaans meisje. Het lot van de wereld staat op het spel. Daarom roept ze je hulp in om samen te strijden tegen het kwaad. Aan het begin van het verhaal krijg je een ei die je moet helpen om de wereld te redden van de ondergang. Dit nieuwe game is een spin-off van de Monster Hunter spelreeks en het vervolg op Monster Hunter Stories. Dat game was exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS.

Deze game is verkrijgbaar op: Nintendo Switch

6+
Vanaf 9 juli verkrijgbaar

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.