Mediatips (10 juli 2021)

Legend Of Zelda

Mediatips 10/07/2021

Kies één van de vijf tips die je voorkeur draagt of scroll naar beneden.

HIT TIP: You For Me van Sigala & Rita Ora

Ook deze week bundelen twee grootheden uit de popmuziek hun krachten. Nu de zomer volop begonnen is kunnen we alweer wegdromen op tropische stranden en genieten van veel zon en van elkaar. Daarom stellen we deze week deze vrolijke zomersingle aan je voor. Zo kan je al even wegdromen met (of zonder) cocktail in de hand. De Britse DJ Sigala brak in 2015 door met de aanstekelijke hit Easy Love. Ook na zijn debuut scoorde hij nog enkele grote hits als Sweet Lovin’ , Give Me Your Love en Lullaby. Rita Ora is naast zangeres ook actrice en zagen we al schitteren in de Fifty Shades films. Daarnaast scoorde ze al tophits met Your Song, Anywhere en Let You Love Me. De Britse zangeres met Kosovaarse roots werkte eerder ook al samen met andere DJ’s zoals Tiësto voor het nummer Ritual en DJ Fresh voor de hit Hot Right Now.

Nu verkrijgbaar

ALBUM TIP: Red Rocks 2020 van Nathaniel Rateliff

De band Nathaniel Rateliff doet misschien niet bij iedereen een belletjes rinkelen. Toch scoorden ze met de gelijknamige frontman al enkele grote hits. Zo kwamen S.O.B., I Need Never Get Old en And It’s Still Allright in de bovenste regionen van de Vlaamse hitlijst. Dit jaar brengen ze het concert die ze vorig jaar in een leeg Red Rocks amfitheater in Colorado. Het album telt 18 tracks waaronder de hits Tonight, Mavis, Right On en All Or Nothing (zie video). De Amerikaanse folkband heeft met dit nieuwe album ondertussen al tien albums in iets meer dan 15 jaar uitgebracht.

Verkrijgbaar vanaf 16 juli

FILM TIP: Space Jam – New Legacy

In 1996 kwam Michael Jordan voor het eerst op het grote scherm met de Looney Tunes figuren in de filmhit Space Jam. Dit jaar komt daar eindelijk een vervolg op met een nieuwe basketbalsuperster in de hoofdrol. LeBron James volgt zo Jordan op in deze film. Alle oorspronkelijke Looney Tunes figuren zijn wel opnieuw van de partij voor het gloednieuwe avontuur. Plezier verzekert dus voor de hele familie in deze knotsgekke nieuwe live-action animatiefilm. De regie is in handen van Malcolm D. Lee die eerder al Girls Trip en de 5de Scary Movie regisseerde.

Vanaf 14 juli in de bioscoop

TV & STREAMING TIP: The White Lotus

HBO logo

HBO brengt met deze nieuwe miniserie opnieuw een pareltje af. De miniserie bestaat uit 6 afleveringen en volgt het wel en wee van verschillende vakantiegasten op een tropisch resort gedurende één week. De serie werd bedacht door Mike White die ook meewerkte aan een heleboel andere succesvolle film en TV projecten. Enkele bekende hiervan zijn School Of Rock, The Emoji Movie en Pitch Perfect 3. De bekendste acteurs uit de serie zijn ongetwijfeld Alexandra Daddario die onder andere bekend is van de Baywatch film en Steve Zahn die vooral bekend is als stemacteur en acteerde ook in The Dallas Buyers Club.

12+ logo
Vanaf 12 juli te bekijken

GAME TIP: The Legend Of Zelda – Skyward Sword

Via dit game, die oorspronkelijk in 2011 al werd uitgegeven voor de Wii, krijg je meer inzicht in hoe de hele saga is ontstaan. Nu is het ook mogelijk om via de Switch console met knoppenbesturing het spel te spelen, terwijl dat voordien enkel met bewegingsbesturing via de Wii console mogelijk was. Om het spel ook gebruiksvriendelijker te maken werden ook tal van begeleidingsfilmpjes toegevoegd. Het vorige spel uit de Legend Of Zelda reeks dateert alweer van 2017. Toen bracht Nintendo voor de Wii U en de Switch al The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild uit. Twee jaar daarvoor kwam ook al Tri Force Heroes uit voor de Nintendo 3DS.

Deze game is verkrijgbaar op: Nintendo Switch

Vanaf 16 juli verkrijgbaar

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.