Mediatips 17 juli 2021

Formule 1 race

Mediatips 17/07/2021

Kies één van de vijf tips die je voorkeur draagt of scroll naar beneden.

HIT TIP: Stay van The Kid Laroi & Justin Bieber

The Kid Laroi werd wereldwijd bekend met de megahit Without You. Justin Bieber kennen we alweer meer dan 10 jaar. Zijn succesverhaal begon met de hit Baby. Ondertussen zong hij de ene na de andere grote hit in de hitlijsten. Enkele voorbeelden zijn What Do You Mean, Love Yourself, Yummy en Let Me Love You. Ondertussen is er dit jaar opnieuw heel wat muziek van Bieber uitgekomen: Anyone, Hold On en Peaches. Stay is dus al de vierde hit van het muziekicoon dit jaar en is dus opnieuw een samenwerking. De twee artiesten hebben hun eigen genres mooi gemengd in dit nummer. Dit wordt ongetwijfeld opnieuw een wereldhit.

Nu verkrijgbaar

ALBUM TIP: Therapy van Anne Marie

Na haar debuutalbum uit 2018 met de naam Speak Your Mind werd het hoog tijd dat we een nieuw album voorgeschoteld kregen van de Britse zangeres. De inmiddels 30 jarige popdiva kennen we vooral van de hits Rockabye, Ciao Adios, Friends en 2002. Het nieuwe album bevat alvast enkele nieuwe hits waaronder Don’t Play, Way Too Long en de nieuwste hit Our Song (zie video).

Verkrijgbaar vanaf 23 juli

FILM TIP: Old

Nadat de productiehuizen de afgelopen weken heel wat animatiefilms hebben losgelaten op de bioscoopfans en hun gezin is het deze week de beurt aan de wat oudere bioscoopbezoeker. Met Spiral, het vervolg op de Saw franchise, The Marksman en Old zijn ook de thrillers terug in de zalen. Vooral die laatste is de moeite waard om te gaan bekijken. Niet alleen omdat de film geregisseerd werd door M. Night Shyamalan, maar ook omdat het verhaal een nieuwe dimensie aan het thriller genre moet geven. Deze keer is het niet één of andere bad guy, maar wel een strand die iedereen heel snel ouder laat worden die moet verslagen worden. Een race tegen de tijd die door de maker van The Sixth Sense, Signs en The Village in goede banen werd geleid.

Vanaf 21 juli in de bioscoop

TV & STREAMING TIP: Waarheid, Durven Of Doen

Nieuwe zomerse vtm reality-show waarin 4 bekende Vlamingen het tegen elkaar moeten opnemen in één van de bekendste spelletjes ooit. Ze doen dat in een luxe villa waar ze bovendien zelf moeten koken. Het programma moet vooral een kookprogramma voorstellen met een duidelijke twist. In dit programma zal het zomerse gevoel dus zeker niet ontbreken.

En er is nog goed nieuws voor de fans van 10 Om Te Zien. Na de succesvolle De Zomer Van 199X terugblikken op het liedjesprogramma, komt vtm met een eenmalige comeback van het programma op de proppen. Op het einde van de zomervakantie presenteren Anne De Baetselier en Willy Sommers nog eens vanuit Middelkerke de muziekshow.

Vanaf 19 juli te bekijken

GAME TIP: F1 2021

Vanaf deze week kan je opnieuw racen alsof je leven ervan hangt in deze nieuwe game van EA Sports. Sneller dan dit kan en zal je niet gaan. Met extra veel features is dit game voor elke racefreak een absolute topper. Het spel biedt enkele vernieuwingen aan vergeleken met de eerder uitgebrachte games. Zo is het mogelijk om een geheel nieuw verhaal te ontdekken genaamd Braking Point. Verder kan je ook de carrière modus Mijn Team spelen, ook via een gedeeld scherm spelen is mogelijk en je kan ook opnieuw de multiplayer mode kiezen. Toch niet overtuigd van dit game. Dan is er nog altijd de vorige editie F1: 2020

Deze game is verkrijgbaar op: Playstation 4 en 5 , X Box One en PC

Vanaf 16 juli verkrijgbaar

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.