Toplist (17 juli 2021)

Apps op smatphone

Toplist 17/07/2021:
Interessante apps

Er zijn ondertussen oneindig veel apps beschikbaar. De ene is al handiger in gebruik dan de andere. En vooral… de ene app heeft interessantere content dan de andere. Welke apps zijn het meest populair en met welke apps kan je je leven overduidelijk wat makkelijker maken? Dat is de vraag die we in deze toplist stellen.

De populairste apps van het afgelopen jaar waren Tik Tok, Whatsapp, Facebook, Instagram en Zoom. Het is overduidelijk dat het gebruik van deze apps in de lift zat in het coronajaar 2020. Vooral bij Tik Tok en Zoom was er een groot verschil bij het jaar voordien in aantal gebruikers. Hieronder stellen we tien apps voor die de komende jaren misschien ook wel in de top 10 van populairste apps kunnen verschijnen. De meeste van deze apps zijn zowel beschikbaar in de Apple App Store alsook in de Google Play Store.

10 interessante apps

  1. One Second Everyday
  2. Ablo
  3. Bitwarden
  4. Photoscan
  5. Mint
  6. Antistress
  7. CountThings
  8. Trello
  9. Vimage
  10. Walk The City

1/ One Second Everyday

Met deze app kan je via korte opnames een filmpje maken. Zo herbeleef je je leukste, grappigste, droevigste en zotste momenten keer op keer. Je kan het eigenlijk het best zien als een visueel dagboek. De app is beschikbaar voor Android en iOS. “Life Is Made Of Seconds” is de slogan van de app.

2/ Ablo

Met deze app van Belgische makelij is het mogelijk om chatgesprekken te voeren met mensen overal ter wereld. Je hoeft alvast je beste Engels niet bovenhalen om iet of wat verstaanbaar te lijken. In de app typ je jouw bericht die het bericht vertaald naar de taal van de persoon aan de andere kant. De app is beschikbaar voor Android en iOS. De slogan “Make Friends Worldwide” dekt in ieder geval de lading.

https://www.youtube.com/watch?v=u0YZxS5ecfQ

3/ Bitwarden

Met Bitwarden verzamel je al jouw belangrijkste wachtwoorden op één plaats. Want niets is zo belangrijk als goeie wachtwoorden beheren voor al je verschillende accounts. Bitwarden slaat al die informatie op in de app zodat je nooit meer je wachtwoord moet zoeken of resetten. De wachtwoordbeheerder is beschikbaar voor Android en iOS.

4/ Photoscan

Jaren leek het onmogelijk om op een eenvoudige en kosteloze manier je oude foto’s te digitaliseren zonder veel kwaliteitsverlies te lijden op je foto’s. Dat is verleden tijd met deze nieuwe vernuftige app. Via de app scan je je oude foto’s in een handomdraai en digitaliseer je je mooiste herinneringen in enkele seconden. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

5/ Mint

Met Mint bespaar je letterlijk heel wat geld. Het zorgt ervoor dat je bewuster omgaat met je uitgaven en geeft je inzicht in je grootste uitgaven. Daarnaast krijg je van de app heel wat tips mee over hoe je nog meer kan besparen op allerlei zaken. De app is dus ideaal als je spaart voor bijvoorbeeld een reis, een nieuwe auto of een woning. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

6/ Antistress

Een app die zeer interessant is in deze drukke en stresserende tijden is deze app. De naam zegt het zelf al een beetje: deze app zorgt op een speelse manier dat je je stress wat kan verminderen na een drukke werkdag of op moeilijke momenten eens op een originele manier kan ontspannen. Ook deze app is beschikbaar voor Android en iOS.

7/ CountThings

Een app die alles voor jou telt. De app kan voor jou alles tellen als het op een foto of video staat. Velen onder ons zijn geen rekenwonder of hebben geen zin om telkens opnieuw te moeten beginnen omdat je vergeten was waar je zat bij het tellen. Deze app doet dus het rekenwerk voor jou. Hij is eveneens beschikbaar voor Android en iOS.

8/ Trello

Deze app geeft je de mogelijkheid om projecten die je met meerdere personen uitvoert, overzichtelijk te houden. Het is dus een app die de controle en structuur in de organisatie voor alle medewerkers van het project verzorgt. De app is beschikbaar in een gratis en betalende versie. Hij is beschikbaar voor Android en iOS.

9/ Vimage

Deze app is een echte topper. Hij laat zo je foto’s letterlijk tot leven komen. Je kan animaties op een eenvoudige manier toevoegen aan één van je foto’s. Zo creëer je keer op keer en stuk voor stuk nieuwe meesterwerkjes. Zo krijg je dus een combinatie van een stilstaand en een bewegend beeld. Ook deze app is beschikbaar voor Android en iOS.

10/ Walk The City

Ga je graag wandelen in de stad en wil je graag nieuwe steden ontdekken? Dan is Walk The City ideaal voor jou. De app laat jou kiezen waar je start en begeleid je gedurende je stadswandeling. Dankzij fotonavigatie raak je nooit de weg kwijt tijdens je wandeling. Daarenboven laat de app je de mooiste plekjes ontdekken van de stad. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.