Mediatips 24 juli 2021

Samurai bij maanlicht

Mediatips 24/07/2021

Kies één van de vijf tips die je voorkeur draagt of scroll naar beneden.

HIT TIP: Give Me The Future van Bastille

De Britse rockband Bastille werd in Vlaanderen en de rest van de wereld bekend dankzij de megahit Pompeii in 2013. Daarna volgden nog in datzelfde jaar de hits Laura Palmer en Things We Lost In The Fire. Enkele jaren later scoorde de band nog met World Gone Mad, Happier en Joy. Dit jaar brengt de band in het najaar een nieuw album uit. De voorlopers voor dat album zijn Distorted Light Beam en de gloednieuwe single Give Me The Future.

Nu verkrijgbaar

ALBUM TIP: Welcome 2 America van Prince

Het postuum album van Prince met onder andere Born To Die, Hot Summer en Check The Record bevat 12 nooit eerder uitgebrachte tracks van de Amerikaanse zanger/muzikant. Het album bevat ook nog eens een video met het concert in Los Angeles uit zijn Welcome 2 America tournee uit 2011. De artiest kennen we vooral van de hitklassiekers Purple Rain, Kiss, 1999 en Diamonds & Pearls.

Verkrijgbaar vanaf 30 juli

FILM TIP: Jungle Cruise

Na Black Widow van Marvel komt Disney opnieuw met een eigen productie op de proppen deze maand. De live-action film Jungle Cruise moet opnieuw een kaskraker van Disney worden. Deze keer rekenen ze op de hulp van grote namen Dwayne “The Rock” Johnson en Emily Blunt om geld in het laatje te brengen. Jaume Collet Serra regisseerde de prent en kennen we vooral van zijn vele samenwerkingen met Liam Neeson. Hij werkte met hem samen voor The Commuter, Run All Night, Non Stop en Unknown. Ook deze film zal tegelijk in de bioscoop en op Disney + te zien zijn.

12+ logo
Vanaf 28 juli in de bioscoop

TV & STREAMING TIP: Outer Banks seizoen 2

Netflix logo

Na het succesvolle eerste seizoen van Outer Banks, komt Netflix met een nieuw tweede seizoen van de populaire serie. De hoofdrollen zijn nog altijd weggelegd voor Chase Stokes, Madelyn Cline en Madison Bailey. De serie verteld het verhaal van drie tieners die samen op vakantie gaan naar een eiland. Ondertussen zoeken ze naar een schat op dat eiland. Die zou ook iets te maken hebben met de verdwijning van de vader van één van de drie tieners.

12+ logo
Vanaf 30 juli te bekijken

GAME TIP: Samurai Warriors 5

Het vijfde deel van de Samurai Warriors game franchise is eigenlijk een reboot van de franchise. Koei Tecmo, het bedrijf achter de gamereeks brengt het verhaal van militaire commandanten Nobunaga Oda en Mitsuhide Akechi. Je kan met maar liefst 27 personages spelen in het game. Er zijn heel wat nieuwe acties toegevoegd aan het game en ook het verhaal wordt op uitmuntende wijze verteld aan de gamer. Het is sinds al sinds 2014 geleden dat er nog eens een nieuwe game werd gelanceerd in deze reeks. Toen kwam Samurai Warriors 4 op de markt.

Deze game is verkrijgbaar op: Playstation 4 en Nintendo Switch en PC

Vanaf 27 juli verkrijgbaar

Wat vond je van dit artikel?

Klik op een ster om te stemmen.

resultaat 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog geen stem uitgebracht. Jij kan de eerste zijn!

Spijtig dat je dit geen leuk bericht vond.

Laat ons weten wat er beter kan!

Wat kan er beter?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.